مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان لرستان؛
حلقه مفقوده در اشتغالآفرینی تخصص و مهارت است
علی پاشایی،مدیرکل آموزش فنی و حرفهای لرستان و هیئت همراه در سفر یک روزه در سرزمین اشترانکوه، شهرستان ازنا حضور یافتند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان لرستان، در این سفر مرکز آموزش فنی و حرفهای شماره 9 ازنا میزبان نماینده مردم شریف شهرستانهای ازنا و دورود در مجلس شورای اسلامی بود.
در حاشیه این بازدید و در نشست صمیمانه مدیرکل آموزش فنی و حرفهای ضمن خیرمقدم به «روح الله لک علیآبادی» نماینده مجلس شورای اسلامی،به چالشهای پیش روی مهارت آموزی اشاره نمود و گفت: سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور با سابقهای بالغ بر نیم قرن در انجام رسالت خود که همانا تربیت نیروی ماهر و متخصص است، استوارانه در مسیر مهارت آموزی گام بر میدارد.
در ادامه، علی پاشایی مدیرکل بر توسعه فرهنگ مهارت آموزی تاکید کرد و اذعان کرد: ما به دنبال ایجاد اشتغال پایدار هستیم و این مهم تنها با مدرک و تحصیلات دانشگاهی تحقق نمی یابد، در دنیای امروز تمرکز بر روی تخصص و مهارت است، بازار کسب و کار نیازمند افراد ماهر و توانمند است.
وی با اشاره به تصویب اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفهای، افزود: یکی از بازوان توانمند آموزشهای مهارتی در سازمان آموزش فنی و حرفهای، مربیان متعهد و دلسوز هستند، که نیاز به برقراری عدالت و تناسب دریافت حقوق و مزایا با کار و فعالیت ایشان نسبت به سایر ارگانها و دستگاههای اجرایی، چشمگیر است.
پاشایی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای بهرهبرداری از مرکز خواهران این شهرستان، بیان کرد: بمنظور راهاندازی این مرکز و اجرای دورههای مهارتی بروز و مورد نیاز بازارکار نیازمند استقرار تجهیزات نوین هستیم که تحقق این مهم با تخصیص اعتبارات ملی و استانی تسهیل خواهد شد .
در ادامه نماینده مردم شریف ازنا و دورود در مجلس شورای اسلامی ضمن قدردانی از اقدامات انجام شده در حوزه مهارت آموزی قول مساعد داد که پیگیرهای لازم در تحقق اهداف آموزش فنی و حرفهای را مجدانه دنبال کند.
گزارش میافزاید؛ در این سفر یکروزه سه مرکز جوارکارگاهی و بین کارگاهی به شرح زیر افتتاح گردید؛
1- مرکز جوارکارگاهی و بینکارگاهی ایران زمین در زمینه ارائه خدمات آموزشی و مهارتی تعمیرات خودرو،
2- مرکز جوارکارگاهی گداز قطعه، تولیدکننده انواع گیربکس ماشین های سواری شرکت خودرو سازی سایپا،
3- شرکت اشترانکوه تولید کننده آب معدنی
مرکز جوارکارگاهی، مرکزی است که در آن امر آموزش با استفاده از امکانات خط تولید انجام میشود و به منظور گسترش آموزشهای فنی و حرفهای و تأمین نیروی انسانی ماهر مورد نیاز، کلیه کارفرمایان واحدهای صنعتی، تولید و خدماتی که بیش از ۳۶ نفر کارگر دارند، باید فردیمطلع به امر آموزشهای فنی و حرفهای را به عنوان مسئول آموزش این مرکز انتخاب و مصوب نمایند.
در پایان این سفر، مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان، در نشستی صمیمانه با همکاران مراکز آموزش فنی و حرفهای شهرستان ازنا به بررسی دغدغهها و مشکلات آنان پرداخته و افزود: بعنوان خدمتگزاران نظام مقدس جمهوری اسلامی تمام همیت و تلاش خود را در ارتقا معشیت و برقراری عدالت اداری در تمامی مراکز تابعه در سطح استان به کار خواهیم بست.
نظر دهید